Pastýřské kotlety

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
562 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme a do každé prořízneme nožem kapsu. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem smíchaným s kostičkami slaniny a nasekanou jarní cibulkou. Kotlety sepneme jehlou.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.