Mleté řízky se sýrem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
73 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s nastrouhaným sýrem, vejcem, solí a pepřem. Z hmoty vytvarujeme řízky, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
  • 2
    Řízky z obou stran usmažíme na sádle do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Mleté řízky se sýrem
Mleté řízky se sýrem jsou moc fajn, dají se dělat jak z mixu mletého masa, tak jen vepřového. Oproti receptu jsem pro nás snížila množství jak masa tak i sýru, porce by byly pro nás moc velké a bylo by třeba na obalování i více mouky a strouhanky. Na obalování může být méně vajec a naředit je mlékem. Čeho jsem použila podstatně více, to bylo tuku. 4 porce masa se neusmaží na 5,34 g sádla.