Téma: Servírování

Nebojte se tlakového hrnce

Z vaření v tlakovém hrnci může mít především začínající (ale i zkušenější) kuchař obavy. Vyprávějí se příběhy o tom,…

celý článek
 

Recept dne

Dýňové lívance s borůvkovým džemem
Dýňové lívance s borůvkovým džemem
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda

Autor: hrnek

  • Počet porcí 30 os.
  • Čas přípravy 15 min
  • Čas vaření 20 min
 

Články


Bylinné čaje pro vaše zdraví

V dnešní uspěchané době věříme spíše vědě a technice než síle přírody. Ta je ale mocnější, než se může zdát. Vždyť lidé po stovky let…

celý článek

10 rad, jak v kuchyni ušetřit

Každá hospodyňka se snaží při vaření ušetřit? Což je jistě chvályhodné. Záleží však na tom, jakým způsobem šetří. Nákup levnějších méně…

celý článek

Palačinky a lívance – sladké potěšení pro děti i dospělé

Jen málo věcí se vyrovná probuzení omamnou vůní čerstvých palačinek nebo lívanců a následné snídani do postele. Palačinky a lívance se ale…

celý článek