- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Silvestr / Nový rok/
- Silvestrovské menu II
Silvestrovské menu II
Menu, podle kterého si připravíte originální pohoštění na oslavu Silvestra a na Nový rok. V nabídce je polévka, jednohubky a chlebíčky, tatarák, steak… a samozřejmě i dezert, zmrzlina a vynikající koktejly. Podívejte se i na ostatní naše silvestrovská meníčka
Polévky
Zeleninová polévka s těstovinami
Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Vložíme do hrnce s vodou a chvíli povaříme. Před koncem vaření přidáme těstoviny, uvaříme doměkka a nakonec do polévky přidáme...
víceHovězí půlnoční vývar
Do hrnce nalijeme 80 ml rajčatové šťávy, 80 ml zeleninové šťávy, 200 ml červeného vína, přidáme 2 špetky chilli, 2 prolisované stroužky česneku a dolijeme 800 ml vývaru z kostí. Podle chuti...
vícePředkrmy
Chlebíčky s rybí pomazánkou
Nejprve na másle opečeme filé a veku nakrájíme na silnější plátky. V míse smícháme majonézu, šťávu z citrónu, jablko, pepř a sůl. Do směsi přimícháme vychlazené, nakrájené filé. Směs...
víceJednohubky s olivou
Nejprve na silnější plátky nakrájíme rohlíky. V míse smícháme máslo, česnek, sůl a pepř. Vzniklou směs natíráme na připravené plátky rohlíků. Každou jednohubku ozdobíme kouskem salámu a...
víceHlavní chod
Tatarák z hovězího s kapary
Pravou hovězí svíčkovou jemně umeleme, nasekáme nebo naškrábeme a dáme odpočinout do chladničky alespoň na čtvrt hodiny. V mezičase rozšleháme v míse olivový olej, hořčici, kečup, worcester,...
víceHovězí steak na víně
Předem připravíme salsu z nadrobno nakrájených oloupaných rajčat, smíchaných s drobně pokrájenou cibulí, lžící olivového oleje, na jemno nasekaným koriandrem, lžičkou soli a pepře. Uložíme ji...
víceDezerty a moučníky
Sušenková zmrzlina
Kvalitní vanilkovou zmrzlinu necháme trochu povolit. Nadrtíme na hrubo sušenky Cookies nebo Koka /v mixéru nebo válečkem/. Promícháme se zmrzlinou, ihned podáváme nebo uložíme do mrazáku.
víceOstatní
Bacardi koktejl
Dvě vychlazené whiskové sklenky naplníme drceným ledem a postavíme vedle sebe na pracovní plochu. Šejkr naplníme asi 10 kostkami ledu, přilijeme rum, bacardi, citrónovou šťávu, malinový sirup,...
víceKuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android