- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Silvestr / Nový rok/
- Silvestrovské menu I
Silvestrovské menu I
Menu na Silvestra snadno sestavíte podle našich vyzkoušených receptů. Jsou zde chutné jednohubky i chlebíčky vynikající čočková polévka, vepřová panenka s krevetami, dezerty a mnoho dalších lahůdek.Vyzkoušejte i další naše meníčka
Předkrmy
Plněná rajčata s Mozzarellou
Zralá masitá rajčata omyjeme, osušíme a odkrojíme jim vršky od stopky - čepičky. Vršky z rajčat pokrájíme nadrobno (kromě míst po stopkách) a dáme je do mísy. Rajčata vydlabeme lžičkou,...
víceLososová pěna
Uzeného lososa rozmixujeme se zakysanou smetanou do lehké pěny, podle chuti osolíme a opepříme. Čtyři stejné formičky vymažeme olejem, do poloviny je naplníme pěnou, uprostřed vyhloubíme...
víceSaláty
Mrkvový salát s ořechy
Nastrouháme mrkev, promícháme s nakrájenými ořechy a čerstvou petrželkou. Přidáme dvě lžíce jogurtu a vmícháme jablko nakrájené na nudličky. Salát před podáváním necháme vychladit.
víceSýrový salát
Sýry, jablka, salám a okurky nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou. Vše promícháme. Nakonec lehce vmícháme majonézu. Podáváme s chlebem nebo se...
víceHlavní chod
Kuřecí špízy s čočkovým salátem
Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostky. Smícháme lžíci oleje, zázvor, jemně nakrájenou chilli papričku a prolisovaný stroužek česneku. Ve směsi marinujeme maso asi 45 minut. Červenou čočku...
víceOstatní
Jablečné bowle
V skleněné mise mícháme cukr s 1 l vína a skořicovým cukrem tak dlouho, aby se nám cukry rozpustily. Do mísy přidáme pěkné červené jablka, které nakrájíme na malé kousky. Mísu vložíme na 60...
víceŠampaňský ledový punč s rýnským vínem
Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou,...
víceKuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android