Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Nářez

Souhrnný pojem pro plátky nakrájených masných výrobků, jako je například nakrájený salám nebo šunka.

Nářezové masné výrobky

Označení pro druhy masných výrobků, které jsou pevné a proto vhodné ke krájení. Musejí po určitý čas zrát, aby dosáhly požadovaného stupně pevnosti. Mezi nářezové výrobky patří například fermentované salámy.

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist