Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Umeboshi (umeboši)

Umeboshi jsou malé japonské švestičky. Nechávají se dlouhodobě kvasit v soli. Nakládají se spolu s listem shiso, od něhož získají červenou barvu. Umeboshi jsou léčivé, v podobě pasty se v malém množství přidávají do polévek, omáček nebo do čaje. K dostání je ještě umeocet a umeboši antiperle.

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist