Kuchařka zeleninových polévek

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0
Kuchařka zeleninových polévek

Základem zeleninových polévek je většinou uvařená a rozmixovaná zelenina různých druhů. Ta se pak ochutí, v některých receptech se ještě přidává bujon nebo lžička smetany. Kuchařka zeleninových polévek jich nabízí skutečně mnoho – nechybí vynikající brokolicová, špenátová nebo dýňová polévka, cibulačka nebo zelňačka

více >
< méně
Vše | Polévky

    Polévky


  • Polévka mrkvová

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 30 min

    Nastrouháme očištěnou mrkev a na olivovém oleji osmahneme. Přilijeme vodu, přidáme omyté a přecezené ovesné vločky, okořeníme, osolíme a 6 minut necháme vařit. Do vroucí polévky přidáme rozkvedlané vajíčko a odstavíme.

  • Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca...

  • Rajčata položíme na půl minuty do vařící vody, pak je zchladíme. Oloupeme je a...

  • Oloupeme brambory, mrkev, cibuli, dýni, celer, všechno nakrájíme na malé kostičky a...

  • Syrovátku nalijeme do hrnce, osolíme, okmínujeme a přivedeme k varu. Mouku rozmícháme...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist