Hovězí guláš, rajská omáčka, hovězí na houbách nebo na česneku jsou klasická jídla české kuchyně, ale tato kuchařka z hovězího masa nabízí i mnoho dalších jídel z celého světa. Určitě vám bude chutnat třeba i grilované hovězí, tatarský biftek, karbanátky… Možností je opravdu velmi mnoho.
-
Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce. Na oleji zpěníme jemně...
-
Dušená hovězí plec
135 minHovězí maso nakrájíme na plátky a vložíme do máslem vymazaného pekáče. Zasypeme...
-
Hovězí maso se šípkovou omáčkou
105 minHovězí maso vložíme do vroucí vody s cibulí, pepřem a solí. Uvaříme doměkka. Mezitím...
-
Hovězí dršťky na pivu
55 minCeler, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno. Předvařené...
-
Gulášek z hovězího
145 minOlej rozehřejeme v kastrolu a smažíme na něm pokrájenou cibuli a česnek 4 minuty....
-
Hovězí plátky na slanině
65 min -
-
Hovězí pečeně pikantní
110 minHovězí maso vcelku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmahneme ze všech...
-
Mleté hovězí maso v míse promícháme s vodou, solí a kořením. Z hmoty tvoříme placičky...
-
Bifteky z hovězí svíčkové
13 minRozehřejeme pánev a vlijeme na ni olej, který rozpálíme. Bifteky vložíme do pánve....