Kuchařka oblíbených rybích jídel

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0
autor: vili
Kuchařka oblíbených rybích jídel

Kuchařka s jídly z ryb vás určitě zaujme. Rybí maso je velmi zdravé a lehce stravitelné, jíst bychom ho měli poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Ryby se mohou péct, smažit, grilovat nebo udit, jsou vynikající i do salátů.

více >
< méně

    Saláty


  • Jablečný salát s uzeným pstruhem

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 20 min

    Filety z uzeného pstruha rozdělíme na malé kousky. Jablka omyjeme, rozpůlíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Petržel omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Smícháme ocet, olej, sůl, pepř a nasekané lístky petržele, marinádou přelijeme...

  • Hlavní chod


  • Kapra nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na polovině tuku. Na...

  • Filé omyjeme a rozdělíme na porce. Vložíme je do porcelánové mísy, zalijeme směsí...

  • Olivový olej smícháme s citronovou šťávou, přidáme hořčici, koření a nasekaný kopr....

  • Candáta vykucháme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme, okmínujeme a dusíme na polovině...

  • Omyté porce candáta osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Maso zprudka opečeme na oleji...

  • Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé. Filé osolíme,...

  • Z každého pstruha odstraníme hlavu, rozřízneme břišní dutinu a rozevřeme. Špičkou nože...

  • Vajíčko v misce rozšleháme s mlékem a solí. Porce ryby omyjeme, osušíme a postupně...

  • Z kapra vyřízneme páteř, nakrájíme ho na porce a dáme na 3 minuty vařit do osolené vody...

  • Očistíme a omyjeme mladé fazolové lusky a pokrájíme je na menší kousky. Oloupeme a...

  • Očištěné filety z tresky osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Na pánvi...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist