autor: Libuš
Kuchařka, podle které se připraví nejlepší domácí zmrzlina a nanuky. Domácí zmrzlina je mnohem zdravější a chutnější než kupovaná, samotná příprava je ale velmi jednoduchá a rychlá. Na domácí zmrzliny potřebujete především kvalitní suroviny, případně formu na nanuky a samozřejmě mrazák.
více >
< méně
Vše | Dezerty a moučníky
-
Jahodová zmrzlina
30 minNěkolik jahod si ponecháme na dozdobení, zbytek odstopkujeme a propasírujeme přes síto. V kastrolu přivedeme k varu 350g cukru se 2 lžícemi vody, přidáme želatinu namočenou do studené vody, odstavíme a mícháme, dokud se želé nerozpustí. Poté...
-
Zmrzlina vanilková
20 min -
Citronová zmrzlina
20 min -
Čokoládová zmrzlina
20 min -
Smícháme 2 vejce, 2 žloutky, cukr. Zahřejeme na ohni smetanu, čokoládu a kokos. Horkou...
-
Smetanová čokoládová zmrzlina
135 minSmícháme 1 vejce, 1 žloutek a 3 lžíce cukru krupice. Čokoládu a 3 lžíce mléka...
-
Zmrzlina z kávy
35 min
Dezerty a moučníky
X