RAW strava není úplně syrová – potraviny se totiž připravují v teplotě maximálně do 45°Celsia a tak si zachovají převážnou většinu zdravých látek a vitamínů. RAW jídla jsou zcela jistě zajímavým zpestřením jídelníčku a naše raw kuchařka obsahuje jídla, která byste určitě měli vyzkoušet!
-
Studená okurková polévka s bazalkou
15 minDo mixeru dáme oloupané, nakrájené okurky, předem namočené kešu oříšky, oloupaný stroužek česneku, chilli papričku zbavenou semínek, bazalku, citronovou šťávu a mořskou sůl. Přilijeme vodu a vše rozmixujeme dohladka. Polévku rozdělíme do talířů,...
-
Do mixeru vlijeme kokosové mléko, mrkvový džus a limetkovou šťávu. Přidáme nastrouhaný...
-
Do mixeru vlijeme kokosové mléko a vodu. Přidáme očištěný, nakrájený květák, pastu miso...
-
Kukuřičná polévka s avokádem
20 minDo mixeru vsypeme 700g kukuřičných zrn, přidáme oloupané avokádo, česnek, limetkovou...