autor: Karel Svoboda
RAW strava není úplně syrová – potraviny se totiž připravují v teplotě maximálně do 45°Celsia a tak si zachovají převážnou většinu zdravých látek a vitamínů. RAW jídla jsou zcela jistě zajímavým zpestřením jídelníčku a naše raw kuchařka obsahuje jídla, která byste určitě měli vyzkoušet!
více >
< méně
-
V salátové míse smícháme očištěnou, nakrájenou růžičkovou kapustu, omytou rukolu,...
-
Karotkový salát na kari
20 minDo salátové mísy dáme očištěnou, nastrouhanou mrkev, rozinky, nasekané kešu oříšky,...
-
Jahodovo-špenátový salát
20 minDo salátové mísy dáme propláchnutý špenát a salát mesclun, omyté, na čtvrtky nakrájené...
-
Kapustu zbavenou košťálu a tvrdých stonků nasekáme a vsypeme do salátové mísy. Přidáme...
-
Do salátové mísy dáme očištěný, na tenké plátky nakrájený fenykl a omytá, na nudličky...
Saláty
X