autor: Karel Svoboda
RAW strava není úplně syrová – potraviny se totiž připravují v teplotě maximálně do 45°Celsia a tak si zachovají převážnou většinu zdravých látek a vitamínů. RAW jídla jsou zcela jistě zajímavým zpestřením jídelníčku a naše raw kuchařka obsahuje jídla, která byste určitě měli vyzkoušet!
více >
< méně
-
V míse promícháme očištěné, nakrouhané červené zelí, jablečný ocet, agávový sirup a...
-
Veganský "Parmezán"
10 minV mlýnku na koření smícháme nesolené kešu oříšky, oloupaný česnek, lahůdkové droždí a...
-
Do robotu nebo mixeru vsypeme konopná semínka a sůl. Mixujeme a zároveň přiléváme...
-
Kešu oříšky předem namočíme do studené vody (asi na 2 hodiny). Stejně postupujeme i se...
-
Do kuchyňského robotu dáme lístky čerstvého koriandru, utřený česnek, dýňová semínka,...
Ostatní
X