Vegetariánská jídla jsou většinou velmi jednoduchá, rychlá a finančně málo nákladná. Základem je konzumace v podstatě všech potravin mimo živočišných – hlavně masa, drůbeže a ryb. Vegetariánská kuchařka nabízí většinou velmi lehká i dietní jídla, která jsou oblíbená i u lidí, kteří jinak maso konzumují. Vyzkoušejte naši kuchařku na vegetariánskou stravu!
-
Višňový tažený štrůdl
75 minOmyté zralé višně necháme v sítu okapat, poté je vypeckujeme a dáme do mísy. Vlašské...
Zobrazit další recepty -
Brynzu a pomazánkové máslo vyšleháme dohladka a vmícháme nakrájenou pažitku.
-
Domácí langoše
35 min -
Smaženky Nímkí
40 minZ mouky, umleté cibule, másla, pepře, soli a vody vypracujeme vláčné těsto. Z těsta...
-
Kořenící směs Adobo
80 minZ vršku česneku odřízneme slabý plátek, aby byl odkryt vnitřek všech stroužků. Zabalíme...
-
Žemle s houbovou pomazánkou
20 minŽampiony očistíme, nahrubo nakrájíme a pokapeme jablečným octem. V kastrolu rozehřejeme...
-
Připravíme nálev: v hrnci přivedeme k varu 3 dl vody s 1 lžicí octa, cukrem, solí a...
-
Zralé hrozny důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, celé střapce rozdělíme do sklenic...
-
Tymián, bazalku, oregano, rozmarýn a kuličky pepře utlučeme, vložíme do sterilizované...
-
Domácí tvarůžky Ládi Hrušky
10 minDo porcelánové nebo kameninové mísy rozdrobíme tvaroh a přidáme na drobno nakrájené...