autor: Roman Paulus
Šéfkuchař Roman Paulus třikrát získal Michelinskou hvězdu a také titul Kuchař roku 2009 – 2010. Jeho jídla se servírují v hotelu Radisson Blu Alcron, a nyní je nabízí i tato kuchařka s jeho jídly. Pokud dodržíte postup a použijete správné kvalitní suroviny, opravdu si pochutnáte.
více >
< méně
-
V misce si smícháme sůl, pepř, 25 ml oleje a limetkovou šťávu. Maso z hřebenatky...
-
Kozí sýr s pórkem
25 minOmytý pórek vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Do misky nalijeme ocet, med, olej...
-
Řezy z tuňáka s hřebenatkami
15 minZe syrového tuňáka nařežeme tenké plátky, otrháme lístky bazalky a vyjmeme maso z...
Předkrmy
X