Jehněčí maso je velmi zdravé, má nízký obsah tuku a je velmi vhodné pro dietní stravování, hubnutí i bezlepkovou dietu, ale i pro děti a sportovce. Může se připravit na mnoho způsobů. Naše kuchařka nabízí jedinečná jídla z jehněčího masa, která byste určitě měli vyzkoušet.
-
Mouku, jogurt, měkké máslo, prášek do pečiva a sůl dobře promícháme a vypracujeme...
-
Jehněčí maso omyjeme a pokrájíme na kostičky. Oloupaný česnek nakrájíme nadrobno. V...
-
Vepřový bůček omyjeme, pokrájíme a jemně pomeleme v masovém mlýnku, pak ho v míse...
-
Severská jehněčí paštika
100 minCibuli oloupeme a nahrubo nasekáme. Játra omyjeme a pokrájíme na kousky. Játra, cibuli...
-
Jehněčí chuťovka
60 minJehněčí vnitřnosti i ledviny opereme a necháme v hrnci přejít varem. Zcedíme, vychladlé...
-
Klobásy s jehněčím masem
50 minSlaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí, jehněčí i uzené maso...
-
Kebab na grilu
25 minOloupaný česnek, koriandr, kmín, nastrouhaný zázvor, kardamom, chilli papričky vložíme...
-
Jehněčí maso si umeleme na mlýnku. Do hrnce vlijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu....
-
Vinné listy spaříme po 6 - 8 kusech přibližně minutu v osolené vroucí vodě rozložíme je...