Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Králík
Králičí maso se v poslední době konzumuje stále více. Je lehce stravitelné, zdravé, má nízký obsah tuku a tak je vhodné i pro diety a při hubnutí. Nejčastěji se připravuje králík na smetaně nebo pečený králík, naše kuchařka ale obsahuje mnohem víc zajímavých a chutných receptů, které doporučujeme vyzkoušet.
více >
< méně
-
Játrový svítek
55 minŽloutky utřeme se solí, máslem, strouhanou houskou, králičími (nebo zaječími) játry,...
-
Hašé z pečeného králíka
25 minJemně pokrájenou cibuli a petržel zpěníme na másle, přidáme strouhanku a lehce...
-
Šunka z králičího masa
150 minOčištěné a vykostěné králičí maso nakrájíme na kostičky, část masa můžeme umlít....
-
Pomazánka z králičího masa
235 minKrálíka nakrájíme na 10 kusů, osolíme, opepříme, přidáme koření a víno. Necháme odležet...
-
Králičí paštika se zeleninou
150 minKráličí maso a bůček nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, očištěnou mrkev, petržel a...
Ostatní
X