Připravte si ty nejlepší pomazánky pro všední den i slavnostní příležitosti!Můžete použít různé suroviny – sýry, tvaroh, zeleninu, houby, drůbeží maso a mnoho dalších…záleží jen na vás, na co máte chuť. Kuchařka nejlepších pomazánek vám případně poskytne dostatek inspirace.
-
Zeleninová polévka s těstovinami
35 minMrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Vložíme do hrnce s vodou a chvíli povaříme. Před koncem vaření přidáme těstoviny, uvaříme doměkka a nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku. Polévku podle chuti osolíme.
-
Malajská rybí lakša
70 minKořenící pastu si připravíme tak, že dohladka mixujeme všechny suroviny, které do ní...
-
Jarní vývar
45 minDrůbeží vývar přivedeme k varu. Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky,...
-
-
Do 1 litru horkého hovězího vývaru s pórkem přidáme drobnou těstovinu "mušličky" a...
-
Jehněčí plecko omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kostky. Oloupanou červenou cibuli...
-
-
Venkovská polévka s dýní
45 minDýni a brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou cibuli a drcený česnek...
-
Jehněčí maso nakrájíme na kostky a smažíme postupně po menších dávkách na oleji...
-
Humrová polévka sicilská
90 minBudeme potřebovat živého humra. Ostrý nůž zabodneme do korunky na hlavě, rozřízneme...
-
Zimní polévka zeleninová
35 minOloupanou, na malé kostičky nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci na 70 ml oleje. Přidáme...