Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Slezsko
Tradiční slezská kuchyně nabízí mnoho zajímavých jídel. Čočková polévka, bramborové placky nebo bigos jsou známé, ale slezská kuchařka nabízí i jiné typické speciality, jako je například rozkula, grochule, kelurubková mačka, kraple se špenátem, panpúšiky nebo frajták. Určitě alespoň některé vyzkoušejte!
více >
< méně
-
Slezské brambory
30 minBrambory nakrájené na kostky uvaříme v osolené vodě, rozmačkáme je a necháme v teple. ...
-
Slezská masová směs
80 minHovězí, vepřové i kuřecí maso omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na malé...
-
Cibule oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme, opláchneme studenou vodou a...
-
Brambory omyjeme, uvaříme v osolené vodě a pak je ještě teplé oloupeme a necháme...
-
Slezská klobása se zelím
55 minOčištěné zelí nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme...
Hlavní chod
X