Regionální kuchařka z Vysočiny

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
5 1
milujivareni.cz generovaná kuchařka Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Vysočina
Regionální kuchařka z Vysočiny

Typická jídla regionální kuchyně Vysočiny jsou poměrně jednoduchá, ale zároveň chutná. Základem kuchyně je koprová, křenová, houbová a také švestková omáčka, dále brambory a hrách. Kuchařka z Vysočiny nabízí mnoho zajímavých receptů, mimo jiné se podle nich připraví tradiční česnečka nebo bramboráky.

více >
< méně
Vše | Polévky | Hlavní chod | Dezerty a moučníky

    Dezerty a moučníky


  • Vdolky z bramborového těsta

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 55 min

    Brambory omyjeme a v horké vodě je uvaříme ve slupce. Uvařené vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme. V mísce rozmícháme rozdrobené droždí s lžící krystalového cukru na kaši, zalijeme ji vlažným mlékem, zaprášíme trochou hladké mouky a...

  • Na vále vypracujeme z hladké mouky, prášku do pečiva, 1 vejce, mléka, 20dkg cukru a z...

Zobrazit další recepty
X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist