Domácí zmrzlina a nanuky jsou mnohem zdravější a chutnější, než kupované. Tato zmrzlinová kuchařka vám nabízí ovocné, smetanové i jogurtové zmrzliny mnoha chutí. Příprava zmrzliny není složitá, potřebujete jen kvalitní suroviny, případně formu na nanuky a samozřejmě také mrazák.
-
Semifreddo - základní recept
15 minVe vodní lázni šleháme vejce, žloutky, vanilkový extrakt a cukr. Když směs zhoustne a...
-
Ve vodní lázni šleháme cukr, žloutky, vejce a vanilkový extrakt, když směs zhoustne a...
-
Švestkové semifreddo
20 minVe vodní lázni šleháme vejce, žloutky, cukr a vanilkový extrakt. Když směs zhoustne,...
-
Žloutky ušleháme s cukrem, vmícháme šampaňské a ušlehanou smetanu. Nakonec vmícháme...
-
Třešňové semifreddo
25 minTřešně vypeckujeme, hrst si odložíme stranou a zbytek dáme do velkého hrnce. Smícháme...
-
Praline semifreddo
30 minCroccante nadrtíme pomocí válečku. Smetanu ušleháme do polotuha. Žloutky ušleháme s 25...
-
Čokoládové semifreddo
35 min -
Jahodové semifreddo
20 minOčištěné a omyté jahody rozmixujeme. Smetanu ušleháme s cukrem do polotuha a smícháme...
-
Semifredo s lentilkami
20 minVejce a smetanu necháme před přípravou v místě se stejnou teplotou. Žloutky oddělíme...
-
Makové semifreddo
17 min