Grilování je velmi oblíbené a naše grilovací kuchařka vám nabídne velmi mnoho možností, s kterými bude každé vaše grilování víc než vydařené. Najdete zde nejrůznější marinády na drůbeží, hovězí i vepřové maso a ryby, recepty na grilování zeleniny, ovoce i sýrů a mnoho dalších tipů, které byste měli vyzkoušet.
-
Reveňové čatní s mandlemi
35 minReveň očistíme, omyjeme, necháme dobře okapat. Jablka rozkrájíme na čtvrtiny, oloupeme,...
-
Masový špíz s dýňovým čatní
135 minVepřové pečené maso nakrájíme na kousky velikosti sousta. Toasty rozčtvrtíme. Očištěnou...
-
Mangové chutney
25 minMango oloupeme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Mátu opláchneme, osušíme...
-
Zeleninové čatní se zázvorem
40 minDýni oloupeme, zbavíme zrníček a dužinu nakrájíme na kostky. Omyté cukety nakrájíme na...
-
Ořechové čatní
60 minNejprve si připravíme suroviny. Nakrájíme nadrobno cibuli, zvlášť nadrobno nakrájíme...
-
Pikantní kokosové čatní
40 minNakrájíme nadrobno cibulku, česnek, jablko oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nadrobno...
-
Drávidské jablečné čatní
60 minKokos necháme namáčet v mléce. Jablka oloupeme, nakrájíme a na cca 30 minut naložíme do...
-
Celer omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Rajčátka omyjeme, slupku...
-
Dip z čatní
10 minV míse smícháme propasírované čatní se smetanou, kečupem a citrónovou šťávou. Hotový...
-
Indické Zelené čatní
10 minKoriandrové lístky opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Zázvor zbavíme slupek,...