Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Zavařování
Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné zeleniny, nechybí meruňková, rybízová a další marmeláda, jahodový džem a mnoho dalších. Můžete i sterilovat a dlouhodobě uchovat maso. Zavařování opravdu není nic složitého a s námi ho zvládnete.
více >
< méně
-
Jablečný mošt
75 minJablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nastrouháme je. Jablka necháme vykapat přes sítko, poté je přes sítko vyždímáme. Šťávu plníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při teplotě 85-90 °C (podlité do čtvrtiny výšky sklenic vodou).
Šťávy a sirupy
X