Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné zeleniny, nechybí meruňková, rybízová a další marmeláda, jahodový džem a mnoho dalších. Můžete i sterilovat a dlouhodobě uchovat maso. Zavařování opravdu není nic složitého a s námi ho zvládnete.
-
Hovězí guláš sterilovaný
150 minMaso očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme sádlo a...
-
Dušené hovězí maso sterilované
140 minMaso očistíme, důkladně opláchneme, pokrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran...
-
Pečený krocan sterilovaný
165 minMladého krocana očistíme, důkladně omyjeme a prosolíme po všech stranách i zevnitř. V...
-
Sterilovaná vepřová krkovice
150 minVepřovou krkovičku vykostíme (kosti uchováme) a nakrájíme na kusy o hmotnosti asi 1,5...
-
Uzený sterilovaný kapr
85 minVykuchané a očištěné kapry omyjeme. Ryby potřeme česnekem utřeným se solí a okmínujeme....
-
Sterilované rybí karbanátky
60 minVodu s octem a kořením povaříme asi 10 minut. Lák necháme odstát nejlépe do druhého dne...
-
Vodu svaříme s octem, cukrem, solí a kořením. Nálev necháme vychladnout. Očištěné a...
-
Rybí konzervy
340 minVykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve...
-
Zeleninová směs na tousty
115 minPapriky a rajčata zbavíme semínek, cibuli a česnek oloupeme. Všechnu zeleninu nakrájíme...