Kuchařův rádce

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

Rady z:

Rýže

Citron na bílou rýži

Rýže je sama od sebe vždy nažloutlá, což nevypadá zrovna nejlépe. Při vaření přidejte do vody pár kapek citronu. Efekt vás mile překvapí.

Co s připálenou rýží?

Připálila se vám rýže? Nevyhazujte ji, přiložte na ni plátek chleba.

Ohřívaná rýže může chutnat skvěle

Lepší chuti znovu ohřívané rýže docílíte tím, že ji dáte do svačinového sáčku a ponoříte ji na 5 minut do vařící vody.

Rychleji uvařená rýže

Rýže bude bělejší, když do vroucí vody nakapete pár kapek citronové šťávy.

Rýže ala nákyp

Zbyla vám rýže a nevíte, co s ní? Udělejte si nákyp s ovocem a navrch dejte oslazenou bílkovou pěnu. Pochutnejte si i na tak prosté záležitosti.

Už nikdy slepená rýže

Čekáte návštěvu a chcete předejít slepení se rýže? Spolehněte se na pár kapek šťávy z citrónu.

počet položek na stránku

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist