- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Velikonoce/
- Menu pro Velikonoce s přáteli
Menu pro Velikonoce s přáteli
O Velikonocích své přátele můžete pohostit lahůdkami, které připravíte podle tohoto našeho velikonočního meníčka. Může to být například velikonoční nádivka s pivem, pečené kůzlečí maso, koláčky se sýrem, kynuté buchty a mnohé další
Polévky
Polévka z jarní zeleniny
Zeleninu a brambory pečlivě očistíme a opláchneme, nakrájíme na menší kostky, zalijeme vodou a uvedeme do varu. Když je zelenina téměř měkká, přidáme k ní na malé kousky nakrájená rajčata a...
vícePředkrmy
Bylinková smetanová omáčka s ředkvičkami
Omyté ředkvičky jemně nastrouháme. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Smetanu smícháme s mlékem, přidáme nasekané bylinky a podle chuti osolíme a opepříme. Dobře promícháme a necháme...
víceKoláčky s kozím sýrem
Listové těsto rozválíme na tenčí plát, skleničkou vykrojíme kolečka, která vyskládáme na tukem pomazaný plech. Čekankové listy vložíme do pánve na rozehřáté máslo, přidáme lžičku medu, osolíme...
víceHlavní chod
Voňavé kůzle
Omyté maso nakrájíme na kousky. Spolu s utřeným česnekem, nasekanou pažitkou, solí a vším kořením je vložíme do hliněné nádoby. Zalijeme syrovátkou a necháme do druhého dne v chladničce. ...
víceVelikonoční nádivka s pivem
Rohlíky nakrájíme, dáme do mísy a zalijeme pivem. Kopřivy spaříme a nasekáme, maso nakrájíme na kostičky, citronovou kůru nastrouháme, máslo rozpustíme. K namočeným rohlíkům přidáme maso,...
víceDezerty a moučníky
Buchty domácí plněné
Droždí promícháme s trochou cukru, zředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu hladké mouky a promícháme. Vzniklé těstíčko - kvásek necháme vykynout na teple. Do zbylé prosáté...
víceKuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android