- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Valentýn / Romantické/
- Valentýn
Valentýn
Blíží se svátek svatého Valentýna, den všech zamilovaných. Mnoho lidí Valentýn neuznává a argumentuje tím, že je to jen způsob, jak z lidí vytáhnout peníze, a že svou lásku přece může každý oslavit kdykoliv. S tím se jistě nedá nesouhlasit, není to ale důvod Valentýn úplně zavrhnout, stačí si ho jen trochu upravit. Tento svátek pro nás nemusí být komerčním, stačí, když si nebudeme kupovat drahé dárky a místo večeře v přeplněné restauraci se najíme doma. Koneckonců nic člověka nepotěší víc než večeře připravená jeho drahou polovičkou. Pokud tedy chcete tento rok oslavit Valentýna doma, potřebujete vhodné pohoštění. My jsme pro vás vytvořili valentýnské menu plné zamilovaných pokrmů, kterými můžete své lásce vyznat city, nechybí ani roztomilé srdíčkové sušenky. Tak doběhněte koupit květinu na stůl a pusťte se do přípravy romantické večeře v soukromí svého domova.
Polévky
Zamilovaná polévka
Hovězí maso a zeleninu omyjeme. Všechny suroviny dáme do hrnce, zalijeme 2l vody a vaříme 2-3 hodiny. Před dokončením připravíme vložku do polévky. Rozšleháme vejce, přidáme polévkové...
víceDezerty a moučníky
Levandulová zmrzlina
Nejprve přivedeme mléko s levandulovými květy k varu. Odstavíme, zakryjeme pokličkou a necháme 30minut stát. Poté přecedíme mléko přes síto. Žloutky s cukrem utřeme do smetanové směsi....
víceTiramisu s koňakem
Do horkého čerstvého espressa přilijeme koňak a necháme vychladnout. Do hrnce si vlijeme vodu a na ni položíme kovovou misku. V misce ušleháme krém ze žloutků a cukru, dokud se cukr úplně...
víceLevandulové pokušení
V míse vyšleháme máslo s cukrem, přidáme mouku a levanduli. Vzniklé těsto necháme na 15 minut odpočinout v chladné místnosti. Předehřejeme troubu na 200°C a plech na pečení vymažeme tukem....
víceOstatní
Lahodný jahodový sekt
Připravíme 2 vychlazené sektové sklenice, do každé dáme 3 kostky ledu, přidáme jahodový likér, vodku, zamícháme a vše opatrně zalijeme šumivým šampaňským. Sklenice ozdobíme 1 jahodou a...
víceCukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android