- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia
xenia
Pozitivně hodnocené recepty
Arašídová srdce | |
---|---|
Francouzský jablkový koláč | |
Lotrinský quiche | |
Vepřová játra z Beskyd – škračky |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 4x | Zpráva pro xenia |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 4Arašídová srdce
Máslo, mouku, cukr, špetku soli a umleté nesolené arašídy zpracujeme na hladké těsto, necháme v chladu asi 5 hodin. Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka celá a s otvorem, ve tvaru malého...
víceFrancouzský jablkový koláč
Na pomoučeném válu rozválíme těsto a vyložíme jím kulatou koláčovou formu. Okraje zarovnáme a dno propícháme vidličkou. Necháme asi 30 minut odpočinout v chladničce. Na těsto položíme pečicí...
víceLotrinský quiche
Příprava těsta: Hladkou mouku osolíme, v míse smícháme s máslem na drobenku. Vmícháme žloutek, trochu vody, vypracujeme tužší těsto. Zabalíme do fólie, necháme asi 2 hodiny odpočinout v...
víceVepřová játra z Beskyd – škračky
Vepřová játra omyjeme, očistíme od blan, pokrájíme na hranolky. V hlubší pánvi si zpěníme na oleji s máslem šalotku. Přidáme játra, promícháme a krátce, za stálého míchání, restujeme. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.