- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Paštika z uzené makrely
Z uzené makrely odstraníme kosti, kůži a maso rozdrobené na kousky mixujeme s nakrájenou chilli papričkou, prolisovaným česnekem, zakysanou smetanou a koriandrem, dokud nám nevznikne hladká...
víceSmažení sledi (tempura)
Umixujeme do hladké pěny žloutek, limetovou šťávu, nakrájenou chilli papričku, sůl, pepř a čerstvý koriandr. Mixujeme dál a po kapkách přidáváme olivový olej. Když směs začne houstnout,...
víceNadívané olihně
Nahrubo nakrájíme chapadla, která jsme oddělili od těl olihní, lžičkou soli potřeme zvenku i zevnitř těla olihní. Na pánvi s rozehřátým olivovým olejem na mírném ohni za občasného míchání...
víceOlihně v těstíčku
Těsto, které jsme připravili smícháním proseté, osolené mouky, do které jsme přimíchali jedlou sodu, rozšlehaná vejce a polovinu sodovky, šleháme dohladka kovovou metlou. Když je těsto hladké,...
víceKoláčky plněné slávkami
Prosetou mouku smícháme s kurkumou a solí a pomalu zapracováváme máslo. Až směs připomíná strouhanku, přimícháme vlašské ořechy, vodu, promícháme a dle potřeby přidáme ještě trochu vody. Těsto...
víceSlávky s omáčkou pesto
Opláchnuté a kartáčkem vydrhnuté slávky zbavíme byssových vláken. Ty, které jsou otevřené, nepoužíváme. Uzavřené slávky vaříme pod pokličkou na silném ohni 3-4 minuty ve velkém hrnci s malým...
víceSlávky v těstíčku
V misce smícháme mouku se špetkou soli, přidáme vejce, polovinu množství piva a šleháme, dokud nevznikne hladká hmota. Pak opatrně vmícháme zbytek piva. Vzniklé těstíčko na půl hodiny...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele