- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Thajské rybí placičky se sladkokyselou omáčkou
Na kousky nakrájíme a případně kostí zbavíme rybí filé. Na kaši rozmixujeme maso, thajskou rybí omáčku, červenou kari pastu, vejce, list makrutu, koriandr, cukr a sůl. Pak vmícháme fazolky...
vícePlacičky s tuňákem
Na olivovém oleji opékáme 5 minut šalotku, přidáme listy tymiánu, česnek a další minutu zahříváme. Odstavíme a necháme mírně vychladnout. Z oleje vyjmeme maso z tuňáka a necháme okapat. V...
víceRoládky s ančovičkami
Do mísy prosejeme mouku, přidáme nakrájené máslo a zapracujeme je ručně do mouky, dokud nezačne připomínat hrubou strouhanku. Vmícháme polovinu nastrouhaného parmezánu, špetku soli, asi 3...
víceHřebenatky s kuskusem
Podle návodu na obalu uvaříme kuskus, nedáváme do něj ale máslo. Papriky potřeme trochou olivového oleje a pod předehřátým grilem pečeme 5-6 minut dohněda. Uzavřeme je do plastového sáčku,...
víceČerné nudle
Pevně uchopíme tělo olihně, vytáhneme z něj hlavu a chapadla, od ostatních vnitřností opatrně oddělíme stříbřitý váček s barvivem, který je umístěn na nejvzdálenějším místě od chapadel a...
víceRybí polévka se smetanou
Do hrnce se silným dnem dáme máslo a necháme rozehřát, pak do něj přidáme cibuli a za stálého míchání na mírném ohni opékáme, dokud nezměkne, asi 10 minut. Přilijeme mléko, přivedeme k varu,...
víceSalát z rejnoka
Ve velkém hrnci pod pokličkou vaříme 4–5 minut křídla (rejnok se prodává čerstvý a konzumují se pouze křídla) z rejnoka, bobkový list, rozmarýnu, celý pepř a čtvrtky citronu. Když se maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele