- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Bouillabaisse
Cibuli, pórek, česnek a fenykl opékáme 10 - 15 minut ve velkém hrnci s rozehřátým olejem. Když zelenina začne měknout, přidáme tymián, rajčata, pomerančovou kůru, sůl, pepř a zahříváme ještě...
vícePlody moře
V malém množství vody vaříme 3-4 minuty očištěné zaděnky, slávky a srdcovky, dokud se nám neotevřou, a opláchneme je studenou vodou. Do jiného hrnce s vroucí, mírně osolenou vodou vložíme...
víceHumrový salát s avokádem
Podélně rozpůlíme humry, odstraníme tmavou intestinální žílu, žaludek, všechny šedé vnitřnosti a vyjmeme maso. Rozlomíme klepeta a vybereme z nich pokud možno v jednom kuse maso, nahrubo ho...
víceHumr s máslovou omáčkou
V hrnci s vodou, bílým vínem a octem zahříváme šalotky tak dlouho, dokud se neodpaří téměř všechna tekutina. Potom oheň zmírníme, za stálého míchání přidáme kostičku másla a když se plně...
víceNadívaný mořský ďas
Na pracovní plochu položíme na šířku plátky parmské šunky, aby se mírně překrývaly. Ostrým nožem podél páteře odřízneme z ryby 2 filety, omyjeme a papírovými utěrkami osušíme. Potom je...
víceVařený losos
Připravíme si řeřichovou majonézu: na jemno rozmixujeme žloutek, hořčici, česnek, bazalku, citrónovou šťávu a řeřichu. Stále mixujeme, po kapkách přidáváme olej. Když směs začne houstnout,...
víceMedailonky z lososa
Máslo důkladně utřeme s česnekem, tymiánem, hořčičnými semínky a petrželkou, podle chuti osolíme, opepříme. Steaky opatrně zbavíme páteře, překrojíme na polovinu, zavineme do tvaru medailonků...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele