- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Dušené sardinky
Cibulky opékáme 15 minut dozlatova v hrnci na rozehřátém olivovém oleji. Než se cibulky opečou, dáme do misky rozinky, zalijeme marsalou, necháme namočené asi hodinu, scedíme a rozinky i...
víceBretaňská cotriade
Na minimálně 10 minut necháme v horkém rybím vývaru máčet vlákna šafránu (blizny), která jsme rozmělnili v hmoždíři. Cibuli opékáme 4-5 minut v hrnci na rozehřátém másle, přidáme drcený...
víceTreska po italsku
Připravíme si omáčku. Nejdříve v hrnci na olivovém oleji opékáme do změknutí (5 minut) cibuli, po přidání tymiánu a česneku opékáme další minutu. Oheň zesílíme, přilijeme víno, vaříme do...
víceSlávky marinieres
Brambory oloupeme, nakrájíme na 1 cm silné hranolky a ve velkém hrnci nebo v hrnci fritovacím naplněném do třetiny rostlinným olejem rozehřátým na 140 °C je 5-6 minut smažíme dozlatova....
víceToasty se solenou treskou
V osolené vodě vaříme 7 - 9 minut od doby varu vejce, prudce je ochladíme studenou tekoucí vodou, oloupeme, nahrubo nakrájíme a odložíme. Na 2 hodiny ponoříme do vody domácí solenou tresku,...
víceNadívaná makrela
Za občasného míchání opékáme na rozehřátém oleji 5 minut cibuli, aby změkla. Vmícháme skořici, zázvor, zahříváme půl minuty, přidáme rozinky, piniové oříšky, odstavíme pánev a směs necháme...
víceDušený tuňák po baskicku
Cibuli opékáme 8-10 minut za občasného míchání dozlatova v hrnci se silným dnem, ve kterém jsme rozehřáli 2 lžíce olivového oleje. Když cibule změkne a zezlátne, přidáme česnek, opékáme další...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele