- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- birka
birka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro birka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Sardinky pečené s citronem a kapary
Ze dvou citronů ostrouháme kůru (tu odložíme stranou), vymačkáme šťávu do misky ke kaparům, tymiánu a oleji. Osolíme a opepříme, dobře promícháme. Vykuchané sardinky, přelité směsí, pečeme...
víceTreska s pikantním červeným pestem
Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C. Podáváme posypané sekanou...
víceLosos v omáčce z rajčat, česneku a tymiánu
Na rozpálenou pánev nalijeme olej, zlehka osmažíme česnek, přidáme rajčata, tymián, sůl, pepř a promícháme. Vaříme 8 minut, poté přidáme lososové filety a pečeme pod pokličkou z každé strany...
víceTatarský biftek z lososa a zeleniny
Filety z lososa posypeme cukrem, zasypeme mořskou solí a necháme v lednici 10 hodin uležet. Poté je opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na tenké proužky. Oloupané avokádo zbavené pecky...
víceKuřecí rizoto s hráškem
Na teflonové pánvi opečte prsa z každé strany po 3 minutách, poté nakrájejte na malé kostičky. Do velkého hrnce nalijte olej a smažte cibuli 2 minuty, přidejte rozmarýn a smažte další 2...
víceRizoto s mořskými plody
Mušle pod tekoucí vodou dobře propláchněte, na neotevřené zlehka poklepejte nožem, ty, které se neotevřely, zahoďte. Ve velkém hrnci na oleji osmažte cibulku doměkka, přisypte rýži a za...
víceDýňové rizoto s chřestem
Ve velkém rozpáleném hrnci osmažíme na oleji pokrájenou cibulku doměkka, přisypeme rýži a za stálého míchání smažíme. Po 3 minutách přilijeme víno a necháme provařit. Přidáme dýni, oloupanou a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele