- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- lihunka
lihunka / Brno
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 104x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro lihunka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 104Rytířská lahůdka
Menší kulatý bílý chléb nebo velkou žemli podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme, aby se obě poloviny daly rozevřít, ačkoli zůstaly spojené. Jednu polovinu potřeme hořčicí, druhou majonézou. Na...
víceMedový loupáček Chicago
Větší loupáček nebo tukový rohlík podélně rozkrojíme, obě půlky potřeme ostřejší hořčicí, smíchanou s medem. Na jednu půlku položíme tenké plátky šunky, navrch plátky rajčete a plátky sýra....
víceLoupáček New York
Loupák nebo tukový rohlík rozkrojíme podélně napůl, každou půlku potřeme majonézou. Na jednu polovinu rozložíme salát nakrájený nadrobno, uzené maso nakrájené na tenké plátky, plátky rajčete a...
víceSendvič s kuřecím masem
Malý kulatý bílý chléb (nebo velkou housku) podélně rozkrojíme. Obě poloviny potřeme kečupem a posypeme kari kořením. Na každou polovinu položíme salátové listy a na jednu z půlek rozložíme...
víceZapečený sendvič s tuňákem
Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu, maso dáme do misky, přidáme majonézu a vidličkou dobře rozmícháme. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a zamícháme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme...
víceSendvič s tuňákem
Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme. Tuňákovou...
víceTrojplošník s vaječným salátem
Vejce uvaříme natvrdo. Sardinky otevřeme a slijeme. Půlku rajčete nakrájíme na tři plátky, okurky nakrájíme nadrobno. Jedno vejce rozkrojíme podélně na šest stejných dílků. Zbylé dvě vejce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele