- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- veganka
veganka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 11x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro veganka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
23.02. | veganka okomentoval recept Ostravská kapustnice |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 11Dýňovo květáková polévka se zázvorem
Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Smažíme je na oleji asi 7 minut. Poté přidáme strouhaný zázvor a utřený česnek. Po dvou minutách zalijeme vývarem. Vmícháme i pyré, vodu,...
víceŘepný salát s pomeranči
Mrkev i řepy oloupeme. Použijeme kráječ, abychom je nakrájeli na nudličky. Dáme je do velké mísy. Pomeranč oloupeme a nkrájíme ho na skousky. Smícháme ho s nasekanou mátou, zalijeme octem,...
vícePečená dýňová a květáková polévka
Dýni nakrájíme na podélné plátky, zbavíme ji semínek. Květák nakrájíme na růžičky. Plech vyložíme pečícím papírem. Naskládáme na něj dýni, kterou zastříkneme lžící olivového oleje a...
víceBroskvový osvěžující nápoj
Banán oloupeme a nakrájíme na plátky. Broskev nakrájíme na kostičky. Ovoce necháme přes noc v mrazáku. Druhý den ovoce z mrazáku a mučenky, mléko, lněné semínko a kostky ledu dáme do mixéru....
víceOkurkovo-rajčatový salát s česnekem
Škumpu si namočíme na 15 minut ve 4 lžičkách teplé vody. Jarní cibulku a okurky nakrájíme na tenké plátky. Rajčátka přepůlíme, bylinky nasekáme najemno. Tyto ingredience spolu promícháme v...
vícePečený lilkový dip
Troubu předehřejeme na 200 °C. Lilek nakrájíme na kolečka a potřeme je olivovým olejem, osolíme na každé straně. Pečeme je 35 minut nebo dohněda. Poté necháme asi 10 minut chládnout. Lilek...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele