- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kuchar
kuchar / Čanikovce
Hodnost: | Jen se vezu (2.1% ze 100) |
---|---|
Členem od: | 15.11.2017 |
Oblíbené jídlo: Bryndzove halušky
O mě: Rád varím a experimentujem pri varení
Pozitivně hodnocené recepty
Pizza - základní těsto I. | |
---|---|
Vepřové koleno po bavorsku | |
Vepřová plec pečená | |
Grilovaný bůček na česneku |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 3x | |
Ohodnoceno receptů: | 4x | Zpráva pro kuchar |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
16.11. | kuchar okomentoval recept Vepřová plec pečená |
---|---|
16.11. | kuchar ohodnotil recept Vepřová plec pečená |
16.11. | kuchar okomentoval recept Vepřové koleno po bavorsku |
16.11. | kuchar ohodnotil recept Vepřové koleno po bavorsku |
16.11. | kuchar ohodnotil recept Grilovaný bůček na česneku |
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 4Pizza - základní těsto I.
Nejprve si připravíme kvásek - do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a necháme na teplém místě vzejít. Mezitím do mísy prosijeme mouku, osolíme, vmícháme olej a vzešlý kvásek a...
víceVepřové koleno po bavorsku
Maso omyjeme, vložíme do pekáče a podlijeme trochou vařící vody. Pod pokličkou dusíme přibližně 25 minut v troubě nebo na plotně, dokud kůže nezměkne. Potom ji nařízneme do mřížky, maso...
víceVepřová plec pečená
Vepřovou plec opláchneme, mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů a mírně podlijeme vodou. Za občasného přelévání vodou a vznikajícím výpekem pečeme doměkka a dozlatova. Ke...
víceGrilovaný bůček na česneku
V pivu rozmícháme sůl, přidáme na čtvrtky nakrájené cibule, bobkový list. Česnek utřeme se solí. Bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky a vložíme do piva a pod fólií necháme alespoň 1...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 1Vepřové koleno po bavorsku
Maso omyjeme, vložíme do pekáče a podlijeme trochou vařící vody. Pod pokličkou dusíme přibližně 25 minut v troubě nebo na plotně, dokud kůže nezměkne. Potom ji nařízneme do mřížky, maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.