- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Kuřecí prsa plněná špenátem a hermelínem
Špenátové listy opláchneme a osušíme. Kuřecí prsa přes fólii po obou stranách naklepeme. Na každý řízek položíme dva listy špenátu, výseč hermelínu, řízek zavineme a spojíme jehlou. Poté řízky...
víceKuřecí řízky s nivou
Prsní řízky přes fólii po obou stranách naklepeme. Na každý řízek položíme hranolek nivy, řízek zavineme a spojíme jehlou. Poté řízky osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve...
víceVepřová kýta podle rychtářky
Česnek utřeme se solí. Připravíme zálivku smícháním vína, pepře, papriky, cukru, worcesteru, sojové omáčky a oleje. Kýtu nakrájíme na plátky, po okrajích nařízneme a z obou stran je natřeme...
víceUzená rolka se švestkovou omáčkou
Uzenou rolku vložíme do vroucí vody a cca deset minut ji povaříme. Poté vodu vyměníme, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli a vaříme, dokud maso nezměkne. V mezičase uvaříme omáčku. V rendlíku...
víceHovězí maso se šípkovou omáčkou
Hovězí maso vložíme do vroucí vody s cibulí, pepřem a solí. Uvaříme doměkka. Mezitím připravíme šípkovou omáčku. K vývaru z masoxu vlijeme víno, ocet, přidáme nastrouhanou citronovou kůru a...
vícePečené kotlety ze selete
Kotlety ze selete i s kostí osolíme, okořeníme pepřem a snítkou rozmarýnu a na 3 lžících oleje opečeme. Poté kotlety i s výpekem, do něhož jsme vmíchali drcený česnek, vložíme do pekáčku a v...
vícePomazánka z hermelínu
Uvařená vejce, hermelín a salám nastrouháme nahrubo, cibuli drobně pokrájíme, česnek utřeme se solí. Všechny suroviny promícháme v míse s majonézou, solí a bílým pepřem. Pod fólií necháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele