- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Kalamáry na smetaně
Očištěné kalamáry nakrájíme na kousky. Oloupaný pórek a mrkev nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Zeleninu krátce osmahneme na másle, přidáme kalamáry, osolíme, opepříme, zalijeme...
víceSlávky v smetanovo-hořčičné omáčce
Ve velkém kastrolu na másle zesklovatíme cibuli, pak přidáme kolečka pórku a kostičky mrkve, osmažíme a podlijeme bílým vínem a 1,2 litru vody, přidáme bobkový list, sůl a pepř. Mušle...
víceLangusta s kurkumou
Troubu předehřejeme na 180 °C. Langusty vložíme do vřící osolené vody a 3 minuty povaříme. Necháme okapat a podélně je rozpůlíme. Z citrónu nastrouháme kůru, vidličkou ji smícháme s rozměklým...
víceTygří krevety na špízu
Připravené tygří krevety po čtyřech navlékneme na podélně rozpůlené stonky citrónové trávy. Špízy krátce a prudce opečeme na oleji a osolíme je. Bílý chřest oloupeme a přibližně spodní třetinu...
víceRybí nákyp se zeleninou
Zapékací misku vymažeme máslem a vložíme do ní vedle sebe suché rybí filety okořeněné solí a pepřem. Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, na proužky nakrájenou...
víceRybí ragú s brokolicí
Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka, brokolici rozebereme na malé růžičky a oboje přidáme do hrnce a...
víceŽralok s pikantní omáčkou
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Cibuli, česnek a chilli drobně nakrájíme a vše orestujeme na oleji. Přidáme rajčata, ocet, med, osolíme a opepříme. Zakryjeme pokličkou a při mírné...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele