- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Tuňák s paprikou
Cukety a lilky nakrájíme na kolečka o tloušťce 1/2 cm. Papriky nakrájíme na 3cm kousky. V porcelánové misce smícháme olej, drcený česnek a chilli a do této marinády na 30 minut naložíme...
víceČesnekové brambory s tymiánem
Vodu přivedeme k varu. Vložíme na 10 minut brambory a vaříme. Brambory scedíme, necháme okapat a zchladnout. Brambory přendáme na prkénko a nakrájíme na klínky. Neloupeme. Rozehřejeme olej a...
víceRybí karbanátky s mangem
Toastový chléb nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a zalijeme smetanou. Chilli papričku zbavíme semínek a na jemno ji nasekáme. Koriandr nasekáme nahrubo, zázvor oloupeme a prolisujeme lisem...
víceTreska na kysaném zelí
Na rozehřátém másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, poté přidáme kysané zelí, vývar, kmín, jalovec a bobkový list. Dusíme na mírné teplotě asi 20 minut. Tresku nakrájíme na pruhy a okořeníme...
vícePlacičky z tresky
Toasty nakrájíme na kostičky, které navlhčíme vlažnou vodou, a česnek, šalotku, petrželku i rybu drobně nakrájíme a smícháme s vlhkým toastem. Vmícháme žloutky a tolik strouhanky, aby směs...
víceÚhoř na chilli
Chilli papričku podélně rozpůlíme, odstraníme jadérka a nasekáme na plátky. Promícháme s olivovým olejem, dáme na rybu a necháme asi 20 minut marinovat. Filety po obou stranách na olivovém...
víceMořský ďas s bylinkami
V menším hrnci zahřejeme 2 lžíce oleje a krátce na něm osmahneme nastrouhanou citronovou kůru, prolisovaný česnek a nasekané bylinky. Rybí filety osolíme a položíme na plech vyložený papírem...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele