- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Mořská štika pod listovým těstem
V hrnci zahřejeme olivový olej, zesklovatíme na něm na kroužky nakrájené jarní cibulky, podlijeme je bílým vínem, poté vývarem a tekutinu zredukujeme na třetinu. Přilijeme smetanu, provaříme a...
víceMořský vlk v bramborové košilce
Filety osušíme, pokapeme šťávou z 1 citrónu, okořeníme solí a pepřem. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a vějířovitě je rozložíme na filety. V pánvi zahřejeme olivový olej,...
víceMořský ďas po lázeňsku
Vykuchaného štikozubce zbaveného šupin vně i uvnitř osolíme a obalíme ho v mouce. Přebytečnou mouku oklepeme. Na plechu nebo ve veliké zapékací míse rozehřejeme máslo, krátce v něm po obou...
víceMořská štika s rýžovými nudlemi
Česnek a zázvor oloupeme a nakrájíme nadrobno, chilli papričku rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme ji na širší proužky, odstraníme nožičky z hub a zbytek nakrájíme na plátky, jarní...
víceSlaneček v jogurtu
Slanečky vložíme do misky, přilijeme minerální vodu, aby byly ryby ponořeny, a necháme přes noc odstát. Poté ryby vyjmeme o nakrájíme na kousky velikosti sousta, vložíme do misky a přelijeme...
víceSleď na hořčici
Troubu předehřejeme na 180 °C Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30...
víceSardinky s hrubou solí
Ryby zbavené vnitřností omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a lehce zasypeme hrubou solí. Necháme hodinu odpočinout. Poté přebytečnou sůl setřeseme a ryby krátce opečeme na žhnoucím grilu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele