- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Bramborové placičky s uzeným lososem
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a rozmačkáme s mlékem, kořením, vejcem, moukou a nakrájenou jarní cibulkou, až vznikne vláčné těsto. Na pánvi rozehřejeme olej a vytvoříme 4 placičky z...
víceSýrové šišky s rajčatovým salátem
Uvařené brambory rozmačkáme a necháme 15 minut vychladnout. Přidáme 1/2 strouhanky, sýr, nakrájený pórek, nasekanou šalvěj a petrželku. Osolíme a opepříme oběma druhy pepře. Vmícháme bílky a...
vícePortugalská fazolová polévka
Zelenou papriku, zelí a rajčata nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli, mrkev a brambory nakrájíme na kostičky. Hrnec naplníme do 2/3 vodou a vývarem. Veškerou zeleninu a nakrájený salám...
víceSladké ovoce s vanilkovým jogurtem
Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme. Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme...
víceSuflé se špenátem
Do velkého hrnce vložíme propláchnutý špenát a vaříme cca 4 minuty. Špenát slijeme a vymačkáme zbytek vody. Nahrubo jej nasekáme a dáme stranou. Troubu předehřejeme na 190°C. Vymažeme...
víceTuňák s broskvovou omáčkou
Na omáčku použijeme nadrobno nakrájené broskve, jarní cibulku, nadrobno nakrájenou papriku, limetkovou šťávu, petržel, pepř, sůl a vše rozmixujeme a necháme rozležet. Zapneme gril, tuňáka...
víceZapečená treska s limetkou
Limetkovou kůru, limetkovou a citrónovou šťávu, olivový olej, med, koriandr, petrželku a pepř důkladně smícháme. Troubu zahřejeme na 200 °C. Do zapékací misky vložíme tresčí steaky a zalijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele