- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Sekané řízky se sardelkou
Do mletého masa přidáme prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli, majoránku, sůl, pepř, nasekanou petrželku, vejce a strouhanku. Vše důkladně prohněteme a necháme odpočinout. Na vále...
víceJehněčí pekáč schauffenský
Kýtu nasolíme, opepříme a protkneme proužky česneku. Maso vložíme do pekáče s rozehřátým sádlem, přidáme půlky cibule se zapíchaným hřebíčkem a mrkev na kolečka. Podlijeme vývarem a pečeme...
víceGratinovaný pstruh
Pstruhy očistíme, nasolíme i uvnitř, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet na tácu. Mezitím nastrouháme sýr a cibuli nakrájíme na kolečka. Připravíme tenké plátky másla. Pekáč...
víceGrilované jehněčí s opékanými fazolemi
V misce smícháme citronovou šťávu s olejem, solí a pepřem. Jehněčí kotlety naklepeme a potřeme vzniklou směsí, zakryjeme a necháme odpočívat. Mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory,...
vícePoličan v chlebovém těstě
Salám povaříme 25 minut ve vodě a v ní ho necháme vychladnout do druhého dne. Chlebové těsto připravíme podle návodu ze sáčku podle vlastního výběru, nejlépe ze žitné mouky. Necháme kynout...
víceZapečená kapusta na maďarský způsob
Kapustu opláchneme, rozkrojíme na čtvrtky a dáme na 10 minut vařit v osolené vodě, necháme na cedníku okapat. Rýži propláchneme a dáme vařit asi na 10 minut, jen aby byla poloměkká. Pekáč...
víceChléb s parmezánem a jarní cibulkou
Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele