- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Česnekový dresink s palivcem
Nastrouhaný palivec promícháme s nasekanou petrželkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Přimícháme vinný ocet a olivový olej. Vznikne hustý a krémový dresink, který dochutíme utřeným česnekem,...
víceDýňový dresink s jablkem
Dýňový olej a slunečnicový olej vyšleháme. Poté přimícháme vinný ocet a jablečný ocet. Vše zahustíme najemno nastrouhaným jablkem, citronovou kůrou a dochutíme pepřem. Dresink podáváme k...
víceUvařený losos se zeleninovým salátem, zalitý česnekovou omáčkou.
Celého očištěného a šupin zbaveného lososa položíme do zapékací misky. K lososu přilijeme dostatečné množství rybího vývaru a na mírném plameni vaříme asi 1 hodinu. Uvařeného lososa necháme...
víceBylinkové brambory zdobené vyuzeným lososem a kaviárem
Celé brambory očistíme a obalíme ve směsi olivového oleje, nasekaných bylinek a mořské soli. Poté je dáme na pekáč. Ochucené brambory pečeme v předeháté troubě na 200 °C 45 minut. Po 45...
víceLosos v kořeněné marinádě
V hmoždíři natlučeme několik kuliček jalovce a celého pepře. Poté koření promícháme s cukrem a olejem. Z lososa pinzetou odstraníme kosti. Zatím ale neporcujeme. Vykostěného lososa potřeme...
víceLosos v soli a paprikový krém
Do pekáčku vložíme alobal. Alobal by měl být přes okraje pekáčku vyšší. Do pekáčku s alobalem vsypeme polovinou soli. Na vrstvu soli položíme lososa. Břišní dutinu lososa vyplníme kolečky...
víceLedový salát s lososem a mušlemi
Marinádu připravíme tak, že promícháme olivový olej, nastrouhanou citronovou kůru, nasekané oregano a kopr. Vyloupané hřebenatky a nakrájeného lososa na menší kousky promícháme se solí,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele