- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Kořeněný losos
Nejprve připravíme marinádu. Promícháme drcený korianr a kmín. Do této směsi přimícháme chilli koření, utřený česnek, limetkovou kůru a šťávu, olej a nasekané listy koriandru a petrželky....
víceSýrový losos obalený v parmské šunce
Naporcovaného lososa osolíme a opepříme. Na každý kousek lososa položíme plátek sýra a 4 lístky šalvěje. Vše nakonec zabalíme do parmské šunky. Na tuku opečeme z každé strany 5 minut. Při...
víceZapečený losos na fenyklu a rajčatech
Lososa osolíme a opepříme. Poté jej pokapeme citronovou šťávou a chvíli necháme uležet. Nyní připravíme zálivku. V hrnečku promícháme olivový olej, ocet, med, utřený česnek, sůl a pepř. Do...
víceSmetanový salát s uzeným lososem a chřestem
Chřest uvaříme v osolené vodě. Po 5 minutách chřest vyjmeme a ve studené vodě opláchneme. Těstoviny uvaříme do měkka. Přebytečnou vodu z těstovin vylijeme. Do ještě teplých těstovin...
víceKoláč s lososem a krémovou náplní
Hladkou mouku smícháme s ovesnou moukou a špetkou soli. Máslo s moukou zpracujeme, aby vznikla sypká směs podobná hrubší drobence. Do vzniklé směsi vpracujeme rostlinný tuk a studenou vodu....
víceRybí lasagne
Na másle orestujeme mouku a potom k ní postupně přiléváme mléko. Snížíme plamen a vzniklou tekutinu šleháme tak dlouho, dokud nezhoustne. V hmoždíři natlučeme šafrán a rozmícháme s vroucí...
víceSalát z Itálie
Těstoviny dle návodu uvaříme v osolené vodě. Jakmile těstoviny změknou, vyjmeme je z vody a necháme zchladnout. Očištěnou papriku nakrájíme na libovolné kousky, smícháme s natrhaným lososem,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele