- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Dušená perlička na ananasu
Nasolenou a opepřenou perličku opečeme ze všech stran na 2 lžících oleje. Poté zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme 30 - 40 minut. Na zbylém oleji orestujeme jarní cibulku, chilli papričku...
vícePivní omáčka
V hrnci promícháme černé pivo a hovězí vývar. K tekutině přidáme kmín, mletou papriku, utřený česnek, v hmoždíři natlučené kuličky jalovce a nasekanou petrželku. Celou směs vaříme na mírném...
víceHovězí pečeně po rýnsku
Hovězí maso dáme do velkého hrnce. Poté ho zalijeme směsí vody a octa. Jakmile je maso ponořené, přidáme k němu bobkový list, pepř, hořčičné semínko a nasekanou cibuli. Hrnec s masem a nálevem...
vícePečené hovězí maso se smetanovou omáčkou
Nejprve připravíme nálev. V hrnci převaříme vodu a ocet. K vroucímu nálevu přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel, celer, na kolečka nakrájenou cibuli, koření. Všechnu zeleninu s...
víceOmáčka z kumkvát a estragonu
Cibulku najemno nakrájíme, kumkváty rozkrájíme na plátky. Obě suroviny zlehka orestujeme na oleji. Poté přelijeme hovězím vývarem. Vše přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme...
víceOvocná omáčka
Omyté ovoce zbavíme nečistot a vložíme do hrnce společně s vodou, cukrem a citronovou šťávou. Poté přivedeme k varu a 20 minut na mírném plameni vaříme. Jakmile ovoce změkne, celou směs...
víceSladká omáčka z višní
Bílé víno smícháme s vodou a cukrem. Do vzniklé tekutiny ještě přidáme vypeckované višně. Celou směs přivedeme k varu. Poté vaříme 10 minut. Jakmile višně změknou, celou směs rozmixujeme. Poté...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele