- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Rozmarýnová rajčata s ovčím sýrem






Omyjeme rajčata, stopky neodstraňujeme, ale urovnáme směrem dolů do ohnivzdorné mísy. Rajčata křížem nařízeneme a stiskem vytvoříme malý důlek. Opláchneme 1/2 svazku petrželky, dosucha...
víceSteaky z divočáka se smržovou náplní






Smrže namočíme na 1 hodinu do studené vody. Oloupeme a jemně nasekáme šalotku. Pórek očistíme, podélně rozpůlíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na kostičky. Smrže vyndáme z vody, důkladně...
vícePlněné bramborové půlky






Velké brambory očistíme, omyjeme a v dostatečném množství osolené vody s kmínem přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Dvě snítky bazalky a 2 snítky petrželky opláchneme, dosucha otřepeme a...
víceBrokolice s oříšky






Brokolice očistíme, opláchneme a rozdělíme na růžičky. Košťály oloupeme a nakrájíme na kousky. Vývar smícháme s rýžovým vínem a terijaki omáčkou a přivedeme k varu. Přidáme brokolici,...
víceZelené fazolky se šalotkou a slaninou






Oloupeme šalotky a plátky slaniny nakrájíme na tenké proužky. Zelené fazolky opláchneme, konce odkrojíme a vaříme je v dostatečném množství osolené vody asi 10 minut. Slijeme, zchladíme a...
víceJelení medailonky s ovocnou smetanovou omáčkou






Nudle vaříme podle návodu na obalu na skus, slijeme, necháme okapat a dáme na teplé místo. Zvěřinový fond, portské a brusinkový kompot nebo brusinkovou zavařeninu smícháme a při vysoké...
víceSrnčí steaky s pivní zabaione






Steaky krátce opláchneme pod studenou vodou, osušíme kuchyňským papírem, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a prudce v něm opečeme steaky (po každé straně asi minutu),...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele