- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Jogurtový sýr
Jogurtový sýr vznikne filtrováním jogurtu. Na sítko nebo cedník dáme jemnou gázu a nahoru nalijeme jogurt. Pod to dáme misku nebo jinou nádobu, do které bude odkapávat tekutá syrovátka....
víceNádivka na Díkůvzdání
Nasekáme si najemno jarní cibulku, meruňky, pekanové ořechy, loupané pistácie a petržel. Strouhanku připravíme z BBB chleba. Všechny přísady smícháme v misce. Podáváme s krocanem na Díkůvzdání...
vícePečená pochoutka z červené papriky
Troubu předehřejeme na 200 °C nebo na stupeň 6. Pokud máme troubu s grilem, nastavíme ji na gril. Červené a oranžové papriky pečeme v troubě tak dlouho, dokud slupka nezačne černat a papriky...
víceKoriandrový dip
Nasekáme si česnek a vymačkáme 1 lžičku limetkové šťávy. Všechny přísady smícháme v misce. Ihned podáváme nebo uchováme po dobu 3 dní v uzavřené nádobě v lednici.
víceArtyčoková pasta tapenade
Artyčoky vaříme v páře doměkka, 15-20 minut. Vnější listy artyčoků(tvrdší část) oloupeme a vyhodíme, měkčí část, srdíčka, ponecháme na tapenade. Srdíčka smícháme v mixéru s rozmačkaným...
víceKořeněné máslo GHEE
Ve velkém hrnci pomalu rozpustíme na mírném plameni máslo; nenecháme ho zhnědnout. Přivedeme máslo k varu a vmícháme nahrubo nasekanou cibuli a česnek, oloupaný a nastrouhaný zázvor, hřebíček,...
víceRamanův malinový džem
V malém hrnci rozpustíme na středním plameni máslo. Pomalu přidáváme med. Vmícháváme ho do másla, dokud se nerozpustí. Přidáme čerstvé maliny a necháme všechny přísady 5-10 minut provařit,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele