- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kruh
kruh
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kruh |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Pikantní sépie
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaný česnek prolisujeme. Očištěné a omyté sépie necháme řádně okapat. Sépie nakrájíme na menší kousky a osmahneme na rozehřátém oleji. Poté...
víceSépie s citronem a cibulkou
Cibule oloupeme a najemno nasekáme. Očištěné, omyté a okapané sépie nakrájíme na větší kousky a krátce opečeme na rozehřátém oleji spolu s cibulí. Česnek oloupeme a prolisujeme a nasypeme k...
víceSušená treska s česnekem a majonézou
Tresku vložíme do mísy, přelijeme asi 500 ml vody (nebo takovým množstvím, aby bylo rybí maso celé ponořené) a dáme na 2-3 dny odležet do chladničky. Dvakrát denně je přitom třeba vyměnit vodu...
víceMakrela v zeleninovém nálevu
Plátky makrely omyjeme, osušíme a klademe na rošt. Potřeme je olejem a opékáme na rozehřátém grilu asi 5 minut, aby kůže byla řádně propečená. Pečené ryby z grilu vyjmeme a dáme stranou. ...
víceSmažené marinované sardinky
Očištěné a vykuchané sardinky vykostíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. V misce smícháme 75 ml vinného octa se stejným množstvím vody, přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou petrželovou nať a...
víceSyrový tuňák s bylinkami
Zmraženého tuňáka jen lehce rozmrazíme. Nakrájíme ho na kostičky, které nasypeme do mísy. Citronovou šťávu smícháme s vinným octem a olivovým olejem a nalijeme na tuňáka. Okurku a kapary...
víceTuňák v sherry marinádě
Omyté a osušené tuňákové řezy osolíme, opepříme a opékáme ze všech stran na rozehřátém rostlinném oleji asi 3 minuty tak, aby uvnitř bylo maso růžové. Je-li třeba, nakrájíme tuňáka na plátky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele