- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelen
jelen
Hodnost: | Jen se vezu (25.7% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: zvěřina
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro jelen |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
13.12. | jelen |
---|
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Bramborová bábovka







Žloutek utřeme s cukrem a za stálého míchání přidáme studené jemně nastrouhané brambory, Heru, citrónovou kůru a vanilkový cukr. Ze dvou bílků ušleháme sníh, smícháme mouku s práškem do pečiva...
víceFrancouzské madlenky







Rozpustíme máslo a necháme ho zchladnout. Utřeme cukr, vejce, vanilkový cukr a citrónovou kůru, pomalu přidáme mouku, kypřící prášek a sůl, nakonec vmícháme máslo. Těsto necháme nejlépe přes...
víceVejce s opečeným chlebem







Na kostičky pokrájený chléb opečeme na másle. Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na másle, přidáme prošlehaná vejce, mléko, sůl a mícháme do zhoustnutí, přidáme chléb a ještě chvíli mícháme....
víceOžehnuté hovězí s pomeranči a chilli






Všechny suroviny smícháme na marinádu, důkladně jí maso potřeme, zabalíme do mikroténu a dáme přes noc do lednice. Maso osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na grilu. Během grilování...
víceSalát z volské tlamy







Hovězí líčko /volskou tlamu/ uvaříme v osolené vodě s celou cibulí. Necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme pokrájená rajčata a okurky. Promícháme a zalijeme rozmíchaným...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Čokoládový rýžový pudink







Do kastrolu vlijeme 2 l vody, uvedeme do varu a vsypeme propláchnutou rýži. Osolíme a pod pokličkou povaříme 10 minut. Potom rýži scedíme. V kastrůlku zahřejeme mléko s kakaem k varu, přidáme...
víceHruškový džem se zázvorem







Hrušky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců. Čtvrtky pokrájíme ještě na menší kousky. Ihned je smícháme s citronovou šťávou a nahrubo rozmělníme. Zázvor oloupeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele